14 листопада, 2017

Van Cleef & Arpels — ще один приклад неймовірно успішного сімейного бізнесу, який повністю змінив світ моди! Зараз дуже важко уявити собі сучасний світ ювелірних прикрас без виробів даного бренду.

Van Cleef & Arpels: історія бренду

Об'єдналися сімейства Ван Кліф і Арпельс в 1896 році, коли Альфред Ван Кліф одружився на Естель Арпельс. Через 10 років, в 1906 році, Van Cleef & Arpels відкрив свій перший магазин в центрі Парижа. Варто відзначити, що обидва сімейства довгі роки були зайняті торгівлею дорогоцінного каміння, і тоді, для своїх прикрас, вони розшукували найкращі, чисті й гарні камені! Дуже ретельно йшов контроль за якістю виробів, що дало свої плоди. Прикраси Van Cleef & Arpels стали користуватися великою популярністю по всьому Лазурному узбережжю. А в 30-50 роки, при управлінні компанією другим поколінням сімейства, ювелірний дім почав відкривати майстерні та бутіки в Америці.

Ван Кліф: прикраси, які підкорили світ

Цьому ювелірному дому належали такі відкриття, як годинник Cadenas (годинник у вигляді браслета з закритим циферблатом), "невидима оправа" і кольє-трансформер.

Пройшли довгі роки, а Van Cleef & Arpels залишається все таким же популярним брендом, який зайняв гідне місце в світі моди.

Сережки Van Cleef, браслети, каблучки, підвіски та інші вироби користуються неймовірною популярністю по всьому світу. А моделі їх прикрас з фірмовим чотирилисником — талісманом удачі, щастя і любові — стали впізнавані по всьому світу.

 . 

У нашому магазині ви можете купити прикраси в стилі Van Cleef відмінної якості! Брендовий біжутерія і срібло 925 проби чекають Вас на Sorpreza.com.ua!