16 жовтня, 2017
При правильному догляді за біжутерією, Ваші прикраси будуть радувати Вас дійсно довгий час! Що такого особливого треба робити? Все просто, всього лише кілька простих пунктів, дотримуючись яких, ви можете красуватися в ваших улюблених прикрасах не один рік.

  1. Варто класти прикраси окремо, щоб вони не стикалися один з одним, виключаючи тим самим, можливість подряпин. Ідеальний варіант, якщо Ваші улюблені сережки, наприклад, будуть зберігатися в окремій коробочці або м'якому мішечку для прикрас, і не запиляться, і не подряпаються. Купуючи прикраси у нас, Ви завжди отримуєте подарункову упаковку, де можете зберігати вашу біжутерію.
  2. Намагайтеся не допускати попадання на біжутерію лаку, парфумів, дезодоранту, мила та інших косметичних засобів, а також морської води і води з басейну, так як вони містять речовини, які можуть зіпсувати біжутерію, покриття поступово може потьмяніти.
  3. Бажано не допускати прямого попадання води на прикраси: не забувайте знімати біжутерію перед тим як прийняти душ, знімайте каблучки перед тим, як мити руки, посуд. Якщо потрапили під сильний дощ, то краще зняти прикраси на час дощу, щоб вони сильно не мокли.
  4. Рекомендується знімати каблучки при виконанні домашніх робіт, в іншому випадку вони можуть подряпатися і з часом потьмяніти.
  5. Не варто носити прикраси під час занять спортом і лягати в них спати — є можливість ненавмисно пошкодити виріб.
  6. Намагайтеся не допускати впливу високих температур на прикраси — перед відвідуванням лазні, сауни або басейну біжутерію краще зняти. Цим Ви вбережете від руйнування покриття і основу виробів.
Дотримуючись цих простих правил, Ви надовго збережете блиск і прекрасний вид, придбаних вами, прикрас.

У магазині Sorpreza Ви можете підібрати собі гарну біжутерію відмінної якості! Зауважимо, що на своєму досвіді ми переконалися в тому, що навіть не дотримуючись усіх правил по догляду за біжутерією, наші вироби продовжують виглядати прекрасно! Нехай ви потрапили під дощ або забули зняти сережки перед купанням, не варто панікувати. Завдяки стійкому покриттю з родію/золота, наше вироби мають дуже хорошу зносостійкість. Але все ж не забувайте, що всі речі вимагають елементарного догляду та дбайливого ставлення, для того, щоб служити вам якомога довше.