20 жовтня, 2017

Сережки є найпопулярнішою та затребуваною прикрасою для багатьох дівчат і жінок. Саме з цим пов'язана така величезна різноманітність видів сережок, застібок, дизайнерських новинок. Кожен день придумують щось цікаве, від чого захоплює дух і відразу ж хочеться придбати новинку.

Сережки вздовж мочки вуха, так само відомі як сережки-піни, клаймбери або перевертні, завоювали світ своїм цікавим дизайном. Вони схожі з каффами, але виглядають більш витончено, жіночно та елегантно. Такі сережки з легкістю можна вписати в велике розмаїття нарядів та образів. У сережок-перевертнів можна виділити такі типи застібок: гвоздики, які утримують сережку у підстави на мочці вуха; а також довгі застібки-затискачі, які ідеально повторюють форму сережки зі зворотного боку вушка.

Сережки уздовж мочки вуха надають образу особливу витонченість і жіночність. Виглядають вони одночасно яскраво, але при цьому ніжно і невимушено. Більш класичні моделі у вигляді дуг з кристалів або перлів або більш креативні у вигляді метеликів, квітів, крил, зірочок і тд — кожна дівчина знайде щось для себе, щоб виглядати чарівно.

 

Ви можете купити сережки вздовж мочки вуха у нашому магазині Sorpreza.com.ua. Всі наші моделі зроблені з якісного гіпоалергенного сплаву з позолотою, а також у нас є срібні сережки уздовж мочки вуха з родієвим покриттям. Ми продаємо тільки якісну біжутерію, брендові прикраси і срібло 925 проби. Маємо великий асортимент товарів і можливість привезти прикраси «під замовлення».