12 листопада, 2017

В останні роки, крім стандартних видів сережок, все більшої популярності набувають нові моделі, такі як: двосторонні сережки, сережки-джекети, асиметричні сережки, сережки уздовж мочки вуха і т.д. Чого тільки не придумають дизайнери, щоб знову здивувати тих, хто не уявляє своє життя без стильних прикрас.

У попередніх статтях ми вже говорили про сережки уздовж мочки вуха. У цій ознайомимося детальніше з двосторонніми сережками і сережками-джекетами.

Двосторонні сережки: популярність в Україні

Популярність двосторонніх сережок у нашій країні прийшла до нас з прогримілими на весь світ сережками Mise an Dior. Ці сережки представляють собою дві намистини різної величини. Передня намистина — меншого розміру, а задня, яка визирає з-за вушка, більшого. Сережки ці мали неймовірну популярність і дуже швидко з'явилися моделі всіх кольорів, почалися всілякі модифікації і варіації на тему цього дизайну. Однозначно можна сказати те, що ці сережки привнесли «нове дихання» у світ моди і завдяки їм було придумано велике розмаїття красивих і цікавих моделей на дві сторони вушка.


Сережки-джекети: дві пари в одній

Сережки-джекети також представляють собою двосторонні сережки, в яких передня частина йде у вигляді невеликої пусети, а задня у вигляді підвіски, яка визирає з-за вушка. Назва «джекети» сережки отримали від того, що задню частину сережки можна зняти, як жакет, і залишитися в класичних пусетах. Мусимо зазначити, що дані сережки виглядають дуже цікаво та красиво. А кількість моделей не може не радувати. Багато відомих брендів присвятили цілі колекції таким сережкам. Є прикраси, популярність яких також швидко гасне, як і спалахує, але сережки-джекети актуальні та будуть такими ще довгий час.

  

Купити сережки-джекети, двосторонні сережки в магазині Sorpreza дуже просто завдяки простій формі замовлення і швидкої доставки. Ми продаємо тільки якісну біжутерію, а також срібло 925 проби.