14 липня, 2017

Думаю, всі погодяться, що швидкий темп нашого життя часто змушує нас відкладати багато чого на останній момент. І ось, скоро вже свято, а Ви до сих пір не вирішили, що ж подарувати?

Прикраси будуть прекрасним подарунком фактично до будь-якого свята. Але навіть тут важливо, для кого Ви готуєте подарунок! Отже, якщо Вам сподобалася ідея прикрас для подарунка, то ми з радістю підкажемо що ж краще вибрати!

Подарунок для дівчини

Якщо Ви хочете зробити сюрприз своїй коханій дівчині, то прикраси - це чудова ідея! Перші претенденти на роль подарунка коханій — це каблучки та ​​браслети, але тільки якщо Ви знаєте потрібний розмір! Якщо ж Ви гадки не маєте, який у дівчини розмір пальця (руки), а часу це з'ясувати у вас вже немає, то краще не ризикувати і відкласти цю ідею для подарунка на наступний раз. Тоді на допомогу Вам прийдуть сережки, підвіски та комплекти. Прикраси з кристалами Swarovski красиво блищать, переливаються і виглядають дуже виграшно. Набір із сережок з підвіскою буде прекрасним подарунком, який підкорить Вашу дівчину. Додатковим бонусом буде знання переваг улюбленої: улюблені кольори, любов до мініатюрних або навпаки більш громіздких речей, захоплення біжутерією з квітковими мотивами або милими звірятами та інше.

Подарунок подрузі

Відмінним і практичним подарунком для подруги буде гарна підвіска! Величезним плюсом тут є те, що не треба думати про розміри. Ще одна ідея — браслет, але тоді бажано знати розмір або вибирати з тих, в яких можна регулювати довжину. Якщо ж Ви знаєте, що саме подобається подрузі, (наприклад, вона постійно носить різні сережки, або любить брошки) то можна сміливо вибирати будь-який вид прикрас, до яких вона точно небайдужа.

   

Подарунок мамі

Подарунок для мами — це дуже важливий вибір. Тут, звичайно, слід звернути пильну увагу на її переваги в колірній гамі, розмірах, та й, загалом, в тому, що вона любить носити. Універсальним подарунком, якщо ви не знаєте всіх тонкощів і переваг мами, може стати стильна брошка. Також хорошим подарунком буде набір з сережок і підвіски, або ж просто красива підвіска.

Подарунок для сестри

Уподобання сестри, як правило, не секрет. Та й сестра, це та людина, у якого найлегше можна швиденько взяти і виміряти розмір одного з її браслетів або каблучок. Також відмінно підійдуть і кулон, і сережки, або ж комплект з прикрас.

Подарунок бабусі

Для бабусі відмінним подарунком стане гарна брошка. Адже брошка — це не просто подарунок, який носять, це пам'ять, талісман, оберіг, символ. Брошка у вигляді лебедя — як символ вірності; брошка у вигляді тварини, що символізує рік народження — як оберіг; брошка у вигляді квітів — як знання про любов до квітів та квіткових мотивів (квітка, яка ніколи не зів'яне).

Подарунок колезі, викладачеві

Якщо Ви вирішили зробити в подарунок колезі або своєму улюбленому викладачеві прикраса, то в цьому випадку доречніше за все буде зупинити свій вибір на брошці. Якщо ви близько товаришуєте з колегою, тоді, звичайно, для подарунка підійде і красивий комплект, і просто стильний кулон.

Прикраси з кристалами Swarovski — це красиво і стильно. Такий подарунок буде приємний і практичний. Але найголовніше пам'ятати, що найкращий подарунок — це подарунок від чистого серця, піднесений з посмішкою!