13 квітня, 2018

Тварини в прикрасах


Світ моди наповнений натхненням, без якого просто неможливі були б шедеври, які створюються великими дизайнерами для дівчат усього світу! Вже багато років в прикрасах використовується тема тварин. Згадати хоча б Пантери Картьє або Змії Булгарі! Бренди створили цілі колекції з цими тваринами і ці прикраси актуальні і популярні до цих пір. Чому ж тема тварин так надихає дизайнерів і користується таким успіхом у жінок? Причин є кілька. По-перше, всім нам при згадці про конкретну тварину приходять певні асоціації: гнучкість і хитрість кішок, краса і вірність лебедя, легкість і ніжність пташок і т.д. По-друге, такі прикраси виглядають дуже оригінально і ефектно! По-третє, вони все ж розкривають частинку душі господині і її переваг. Тема тварин популярна довгі роки, просто вона трохи видозмінюється і знаходить себе в нових стилях.


Прикраси з тваринами 2018


Зараз тема тварин в прикрасах отримала дуже активний сплеск в світі моди. Ви вже, напевно, бачили наскільки ефектно виглядають прикраси з орлами, скорпіонами, динозаврами з нової колекції відомого бренду АПМ Монако. Неймовірно стильні прикраси, які з'єднали два тренди: асиметрію і тварин. Слідом за цим світовим брендом, піднялася ціла хвиля прикрас в цьому стилі. Сполучення прикрас просто неймовірні і гідні більш ніж пильної уваги.

 

Купити прикраси з тваринами в Україні


У нашому магазині представлений широкий асортимент стильних прикрас з тваринами. Від старих до найновіших, дуже сучасних колекцій. Ефектні сережки, красиві підвіски, дивовижні каблучки та ​​браслети чекають вас на Sorpreza.com.ua. Ми завжди стежимо за останніми тенденціями, але не забуваємо і про стару добру класику, яка ніколи не виходить з моди.