20 жовтня, 2017

Якщо Ви купили вишукану прикрасу і на ній стоїть проба 18KRGP або 24KRGP ─ знайте, Ви будете носити цю прикрасу довго. Вона ніколи Вас не підведе і нікому не видасть те, що це просто біжутерія, а не золото. Це біжутерія, але ДУЖЕ ВИСОКОГО ЯКОСТІ.

18 karat gold platted — це розшифровка проби, яка означає, що Ваш виріб покрито тонким шаром золота, 18 частин якого припадає на саме золото, а 6 на інші метали. 24 karat gold platted, в свою чергу, має на увазі під собою покриття чистим золотом без домішок.

Позолота є не у всієї ювелірної біжутерії, хоча багато хто про неї пишуть в описі. У нашому інтернет-магазині всі вироби йдуть з покриттям із золота/родію, так як це забезпечує прикрасам чудову зносостійкість.

У прикрасах з позолотою 18карат і 24карат використовуються тільки високоякісні сплави на основі міді та срібла. У них ні в якому разі не міститься нікель. Нікель — це метал, який здешевлює біжутерію, але він швидко окислюється (біжутерія чорніє) та викликає алергію. Всі прикраси в інтернет магазині елітної біжутерії та срібла Sorpreza ─ Nikel Free, тобто не містять нікелю.

Якщо Ви шукайте для себе біжутерію, яка відповідає запиту ціна-якість, Ви звернулися за правильною адресою! Ласкаво просимо на Sorpreza.com.ua