20 квітня, 2017

Кристали Swarovski виробляють із спеціального оптичного кришталю, що містить велику кількість окису свинцю, що забезпечує максимальний показник заломлення, і відповідно дуже красиву гру каменю. Також деякі стрази виготовляють з фіаніту (кристалічний оксид цирконію). Кристали Swarovski мають приголомшливий блиск, що надає прикрасам з їх використанням, дорогий і стильний вигляд.


Історія кристалів Swarovski бере початок в 1892 році, коли Даніель Сваровські закінчив роботу та отримав патент на свій перший винахід — машину для автоматичної огранки кристалів. У 1895 році він перебрався в Тіроль, де в селі Ваттенс заснував завод з виробництва виробів з кришталю. Ще кілька років Даніель Сваровскі займався поліпшенням технології ограновування і шліфовки кристалів, довівши її до досконалості. У підсумку, він знайшов оптимальний склад вихідних сумішей для виготовлення високоякісного кришталю, що володіє високою прозорістю і надзвичайним блиском. Технологічний склад сумішей для даного кришталю досі є таємницею компанії.


Якість кришталевих виробів Swarovski дозволило розглядати їх як доступну альтернативу коштовних каменів. Зараз ці кристали отримали світову славу, їх без перебільшення обожнюють всі модниці світу. Багато заводів-виробників закуповують кристали у компанії Swarovski для створення красивих, яскравих і стильних прикрас. Тепер яскравий світ кристалів Swarovski став ще ближче для всіх любительок краси і блиску!